Nyhedsbrev


EasyFold klapbord - m. decor laminat

Varenummer: 13224

Ny

 Fumac

Smart EasyFold foldebord fra Fumac. Bordet er med en plade i decor laminat med lige kanter og folde stel fra 1000dots i sort eller krom. 

  • Bordplade i decor laminat
  • Farver: Bøg, birk, hvid, lys grå, antracit og sort 
  • Folde stel m. 4 ben (to med hjul)
  • Fylder kun 7 cm sammenfoldet
  • 10 års garanti ❤
  • FSC certificeret ❤
  • ISO 9001 og ISO 14001 certificeret ❤

EasyFold har et enkelt og stilrent design og med det smarte foldestel kan det nemt foldes sammen og stilles væk, når det ikke skal bruges. Derudover er to at benene afsluttet på hjul, som gør bordet let at flytte på i udfoldet tilstand. 

Flere detaljer

Leveringstid ca 3-4 uger

Gratis fragt på ordre over 4.995 + moms

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

Pris 4.096 ex. moms (5.120 inkl. moms)

Specifikationer

Produktkategori Borde (kantine-, konference-, café)

Mere information

Fordelen ved foldeborde og klapborde

Med et foldebord kan du hurtigt og nemt skabe mere bordplads eller rydde gulvet, så der er plads til andre aktiviteter. Fordelen ved et foldeborde er, at de nemt kan ryddes af vejen og ikke optager særligt meget plads, når de er pakket sammen og placeret i hjørnet af lokalet. Mange virksomheder vælger at købe foldeborde eller klapborde, hvis de ofte har et stort behov for et multifunktionelt lokale. Det kan være at kantinen en dag skal bruges til en workshop, hvor der er behov for masser af rum og ledig gulvplads, så er det smart, at man hurtigt kan konvertere lokalet og fjerne bordene uden at de optager meget plads.

Som et overbevisende argument for hvorfor du skal købe dit næste foldebord hos jkOffice, giver vi altid hele 10 års garanti på møbler fra vores nye sortiment, hvilket selvfølgelig også gælder for dette Smart EasyFold foldebord fra Fumac. Køb nemt og hurtigt på vores webshop eller ring/skriv til os hvis du skulle have nogle uddybende spørgsmål, vi sidder altid klar til at hjælpe dig. 

Foldebord er fleksible og kan let pakkes væk, når de ikke er i brug. De kan bruges både i kantinen, auditoriet eller mødelokalet, altså stort set alle de steder hvor du har et behov for en fleksibel møblering. Foldebordet fra Fumac er smart, fordi det ligner et almindeligt bord når det er opstillet og fordi det er monteret på hjul, som gør bordet nemt at flytte rundt på. 

Certifikater:

Se også disse varer

5 andre varer i denne kategori