Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter

Information

Kategorier

Liste over varer fra producent Swedstyle

Hos Swedstyle skaber de større daglig tilfredshed og et smartere arbejdsmiljø. Ved hjælp af innovativ, digital teknologi finder de den rigtige løsning til det moderne kontor og gør det ved at være et skridt foran trenden. Swedstyle skaber kontormiljøer, der kombinerer fremragende interiørdesign med den nyeste teknologi ved at forbinde innovation og forretningsvirksomhed. 

Swedstyles omfattende ekspertise og erfaring inden for kontorteknologi har gjort dem til den førende producent af højdejusterbare arbejdsstationer i Skandinavien i mere end 30 år. De arbejder løbende på at forfine arbejdsområdeløsninger for at følge med udviklingen af den moderne medarbejder og arbejdsplads, hvor der stilles krav til funktionelle og effektive arbejdsområder. Swedstyle arbejder altid ivrigt efter at identificere nye og bedre løsninger og har altid til formål at overgå kundens forventninger. 

De har altid været en visionær virksomhed. I 80'erne var de banebrydende indenfor stand- and sit-arbejdsstationer. Da det digitale, åbne kontor kom, skabte de praktiske løsninger til håndtering af kabler, minimering af skadelig støj og plads på skriveborde. Deres arbejde med at udvikle energieffektive produkter startede længe før klimaændringerne fik det fokus, de har i dag, og Swedstyle ser fortsat fremad mod ny teknologi, materialer og alternative energikilder.

Når du køber et bord fra Swedstyle gennem os, vil bordene typisk bestå af et stel fra Swedstyle og en bordplade fra fx WO interior. 

Fleksibilitet for en bedre arbejdsdag


Hvad sker der med kroppen, når stillesiddende arbejde ved skrivebordet bliver det primære arbejdssted? Når vi sidder ned for længe og arbejder, bliver musklerne inaktive og så falder stofskiftet, som påvirker kroppens evne til at omsætte fedt og sukker. Derudover følger som regel nakke- og skuldre smerter. Stillesiddende arbejde er ikke ensbetydende med negative effekter, men forskning viser, at du kan skabe et bedre arbejdsmiljø med færre skader eller gener ved at variere din arbejdsstilling. Du behøver ikke at spurte frem og tilbage på gangene. Let aktivitet som at gå en lille tur men du taler telefon eller tag trappen i stedet for elevatoren, er fint. Sørg for at holde aktive pauser og skifte stilling undervejs, hvis du skal sidde ned i flere timer. Det handler om at finde en balance. 


Fordelen ved et hæve-/sænkebord er, at du nemt i løbet af arbejdsdagen kan skifte fra siddende til stående arbejde. Selv stående arbejde i en halv time om dagen kan gøre en mærkbar forskel for din krop og dit energiniveau. Med Swedstyles højdejusterbare sidde- og stativrammer er det hurtigt og nemt, at justere arbejdsstationer. Og med svenske produktionsstandarder er du garanteret høj kvalitet og brugervenlige, robuste hæve-/sænkeborde. Men det svære er ikke at købe hæve-/sænkebordet, det svære er at udnytte dets muligheder for et bedre arbejdsmiljø. 


Ideer til at få gang i hæve-/sænkebordet • Mind hinanden om at hæve bordet ind i mellem

 • Hæv bordet, når du ser din kollega gøre det

 • Hæv bordet inden du går til frokost eller går hjem, så starter du stående når du kommer tilbage

 • Sæt en alarm på din telefon

 • Lav en konkurrence for at motivere hinanden på kontoret


Brug de hjælpemidler du har tilgængelige. 


Mere
 • Vis
 • ca 1 uger lev..
  AERO Mobile One Q
  999999

  AERO Mobile One Q er et smart 1-søjlet hæve-/sænkebord som er velegnet til hjemmekontor eller som fleksibel arbejdsstation i virksomheden. Farver: Sort eller hvid  B: 77,4 cm Løftekapacitet: 50 kg. Hastighed: 40 mm/secStandby power 0,3 WStøjniveau < 42 dBa Højdevandring: 67 - 117 cmMed AERO Mobile One Q får du et fleksibelt hæve-/sænkebord som...

  9.174 kr. (inkl. moms)
  13882
 • ca 3-4 ugers ..
  AERO Mobile One A
  999999

  AERO Mobile One A er et smart lille arbejdsbord med 1-søjlet hæve-/sænkefunktion. Bordet fås i sort eller hvid. Hjulene kan skiftes ud med fødder hvis man ønsker en stationær model. Farver: sort eller hvid 80x70 cm (bordplade) Løftekapacitet: 50 kg. Hastighed: 40 mm/sec Standby power 0,3 W Støjniveau < 42 dBa Højdevandring: 670 -1170 mm Mulighed for...

  7.474 kr. (inkl. moms)
  13881