Nyhedsbrev


Paustian skuffekassette

Varenummer: 12720

Genbrug

 Paustian

Flot skuffekassette fra Paustian designet af 2R Rasmussen & Rolff. Skuffemodulet er udført i hvidpigmenteret ahorn og er grebsfrit. Skuffekassetten har i alt fire skuffer, hvor den øverste er med pennebakke i træ til opbevaring af småting. 

  • Mål: 65 x 44 x 57 cm
  • 4 skuffer
  • Materiale: Hvidpigmenteret ahorn
  • På hjul

Med denne skuffekassette fra Paustian får du et stilrent og moderne opbevaringsmøbel til dit kontor. Kassetten er på hjul, så den let kan flyttes rundt, og er ideal til det fleksible kontor og smart når der skal gøres rent. Paustian er kendt for sin kvalitet, og selvom dette møbel er brugt har det mange gode år i sig endnu. 

NB: Der medfølger ikke nøgler. 

Flere detaljer

Antal: 16 stk.

Gratis fragt på ordre over 4.995 + moms

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

Pris 495 ex. moms (619 inkl. moms)

Specifikationer

Højde: 65 cm
Bredde: 44 cm
Dybde: 57 cm

Mere information

Skuffekassetten er den ideale makker til dit arbejdsbord. Dette modul er lille nok, til at blive placeret under et skrivebord, men har masser er plads til at gemme små og store ting samt papirer af vejen. 

Kassetten er specielt god til hæve-/sænkeborde og andre arbejdsborde uden indbyggede skuffer, da den giver samme funktion, men er mere fleksible i forhold til placering og størrelse. Og da denne model er på hjul, kan den nemt flyttes rundt. 

Ekstra info:

Vi har altid skuffekassetter i mange forskellige typer og stilarter, så det er nemt at finde den skuffeboks som passer bedst til dine og/eller kontorets behov og ønsker.

Du er altid velkommen til at besøge vores showroom i Skejby ved Aarhus for at se vores store udvalg og finde den skuffekassette der passer bedst til dig.

Udvalgt til dig

30 andre varer i denne kategori