Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter

Information

Kategorier

Liste over varer fra producent HOUE

HOUE er en dansk designvirksomhed grundlagt i 2007. Hos HOUE lægger de stor vægt på komfort og design i arbejdet med udvikling af møbler til inde og ude. 

HOUEs produkter fremstilles kun på veletablerede fabrikker, som de har arbejdet tæt sammen med i flere år. Overkommelig luksus er filosofien HOUE arbejder efter ved at vælge de helt rigtige materialer og løsninger. Det er bl.a materialer som FSC certificeret træ og plast lavet af husholdningsaffald.

FALK by HOUE - From trash to treasureStolen som er lavet af genbrugt plast fra hverdagens produkter. FALK stolens design omfavner dig og inviterer dig ind. Du vil helt sikkert have din egen, når du først har prøvet at sidde i én. Den har et stilrent og roligt udtryk, som passer lige så godt ind i et hjem eller på et kontor. 


Made in Denmark


Teknologien og produktionen bag FALK stolen er udviklet i Danmark. Stolen er et resultat af dansk arv inden for møbeldesign og dansk innovation, nytænkning og materialevalg. Den består af tre dele: skallen, sædet og benene. Alle dele er skabt med en miljømæssig tankegang ved hjælp af naturlige materialer fra ansvarlige kilder. FALK er designet til at holde hele livet og mere. 


Skallen består af 75% genbrugt husholdningsplast, 20% glasfibre og 5% farvepigment. 
Sædet består af 98% post-consumer-recycled polyester, skum og krydsfinér. 
Benene består af FSC certificeret træ.  


FALK stolen fåes med eller uden polsteret sæde, og du kan vælge imellem fire typer af ben hos jkOffice: træben, metalben, drejefod m./u. hjul. Dertil kan du vælge imellem 4 farver til sædepolsteringen. Bæredygtighed og ansvar går hånd i hånd, derfor dokumenterer HOUE, hvad de gør. 


EU-Blomsten / Ecolabel


FALK by Houe er EU-miljømærket som en konsekvens af den sociale og miljømæssige indflydelse i de ting, vi gør. HOUE er fast besluttede på, at skabe ansvarlige møbler og sikre at der tages de rigtige skridt i den proces. Derfor baseres beslutninger også på fakta og grundig dokumentation. EU-Blomsten arbejdet på at reducere den samlede miljøpåvirkning fra produktion og forbrug, derfor vurderes hele produktets livscykles fra råvare til reproduktion og de miljøproblemer, der måtte opstå undervejs. Alt sammen til gavn for miljøet, klimaet, jordens ressourcer og dig.

Mere
 • Vis
 • FALK fra Houe - stol med træstel/ben
  999999

  Turning trash into treasure FALK konferencestol med træstel fra HOUE er en stol hvor design, komfort og bæredygtighed er i fokus. Plast-skallen er produceret af genanvendt plastik direkte fra husholdningsaffald og stellet/benene er af FSC certificeret egetræ. Mål: 83 x 53 x 58,5 cm (HxDxB) Skal i 75% plast fra husholdningsaffald, 20% glasfiber og 5%...

  2.748 kr. (inkl. moms)
  14462
  • 1+
 • FALK fra Houe - stol med metalben
  999999

  Turning trash into treasure FALK kantine- og konferencestol fra HOUE - stolen hvor design, komfort og bæredygtighed går op i en højere enhed. Plast-skallen til Falk er produceret af forbruger-genanvendt plastik direkte fra husholdningsaffald. Mål: 83 x 53 x 58,5 cm (HxDxB) Skal i 75% plast fra husholdningsaffald, 20% glasfiber og 5% farvepigmenter ❤...

  1.948 kr. (inkl. moms)
  14460
  • 1+
 • FALK fra Houe - stol med hjul
  999999

  FALK - Turning trash into treasure! FALK konference- og mødestol fra HOUE, er en stol lavet med fokus komfort, bæredygtighed og design. Plast-skallen er produceret af genanvendt plastik fra husholdningsaffald. Stellet er et 5-grenet metal stel med sort pulverlakering og afsluttet på hjul. Helt perfekt til mødelokalet eller hjemmekontoret. Mål: 83 x 53 x...

  4.294 kr. (inkl. moms)
  14463
  • 1+
 • FALK fra Houe - stol med drejestel
  999999

  FALK - Turning trash into treasure! FALK konference- og mødestol fra HOUE, er en stol lavet med fokus komfort, bæredygtighed og design. Plast-skallen er produceret af genanvendt plastik direkte fra husholdningsaffald. Mål: 83 x 53 x 58,5 cm (HxDxB) Skal i 75% plast fra husholdningsaffald, 20% glasfiber og 5% farvepigmenter ❤  4-grenet drejefod i sort...

  4.198 kr. (inkl. moms)
  14461
  • 1+