Nyhedsbrev
Arkitekt indretningshjælp
  • Arkitekt indretningshjælp
  • Arkitekt indretningshjælp

Arkitekt indretningshjælp

11759

Ny

jkOffice og arkitekterne bag We Make Space tilbyder indretningshjælp til virksomheder, der ønsker at udvikle deres idéer til virkelighed.

  • 3D Visualisering af møbelopstillinger
  • Fremvisning af forskellige opstillingsmuligheder
  • Sammenligning af, hvordan forskellige typer møbler virker sammen

Skal du indrette et større område - eller måske et helt domicil, så tilbyder vi hjælp fra vores arkitekter We Make Space. I samarbejde med de to arkitekter kan vi hjælpe dig med at udvikle 3D tegninger af dit nye domicil. Dermed får du en visualisering af, hvordan dit nye kontor, mødelokale eller domicil kunne komme til at se ud. 

Priserne varierer alt efter opgavens type og længde, det er derfor nødvendigt at lave individuelle aftaler med sælgeren. 

OBS! Prisen er vejledende for indretningshjælp til 40 arbejdsstationer. 

Flere detaljer

Gratis fragt på webordre over 4.995 + moms

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

6.5616.561 inkl. moms 

Arkitekttegnede løsninger til din virksomhed

Samarbejdet mellem jkOffice og We Make Space giver jeres virksomhed mulighed for, at skabe helt unikke løsninger baseret på jeres ønsker og idéer. We Make Space arkitekter er en Aarhus baseret arkitekt-duo, som har specialiseret sig i, at arbejde med rum som et sted, der skal skabe et kreativt, innovativt og dynamisk miljø for medarbejderne.

Vi kan hjælpe med indretning af alt lige fra kantiner over kontorer til hele domiciler. Og vi kan tilbyde helhedsløsninger - som for eksempel flytteservice og opkøb af de nuværende møbler.

Indretningshjælpen kan for eksempel være med helt nye møbler fra ende til anden, en kombination af nye og brugte møbler eller med møbler fra vores spændende, arkitekttegnede designlinje Danish SpaceCraft.

Vi tilpasser naturligvis møblerne til jeres budget, og kommer med et samlet tilbud.

I får tips og idéer til, hvordan man kan imødekomme netop jeres behov. Og vi giver konkrete forslag til indretningen ved hjælp af blandt andet 3D tegninger.