Indretningsløsninger med jkOffice

Skab det perfekte arbejdsmiljø med kontormøbler og skræddersyede indretningsløsninger fra jkOffice

Hos jkOffice har vi et bredt sortiment og ud over at sælge eller leje dig kvalitets kontormøbler til konkurrencedygtige priser, så ønsker vi også at være din partner når det kommer til skræddersyede indretningsløsninger. Vi forstår, hvor vigtigt det er at skabe et inspirerende, funktionelt og produktivt arbejdsmiljø for din virksomhed. Derfor tilbyder vi et omfattende udvalg af kontormøbler og skræddersyede indretningsløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vores team af sælgere og indretningskonsulenter, vil sammen med jer, og jeres team gøre vores ypperste for at imødekomme alle ønsker, ift. at skabe den rette harmoniske stemning på kontoret, kreere et inspirerende arbejdsmiljø, moderne indretningsløsninger, samt imødekomme ønsker om alt fra farver til budget - og altid med så grøn en profil som muligt.

Det kan være ved at indorporere brugte designmøbler i indretningen, andre brugte kvalitetsmøbler hvor du til-og-med får ekstra meget for pengene. Eller ved at foreslå møbler som lever op til begreber som "Design for longevity", "Cradle to Cradle" eller er lavet af bæredygtige materialer, som eks. genbrugt plast, stål og træ.

Kontormøbler for enhver stil og budget

Uanset om din virksomhed er på udkig efter moderne, klassiske eller minimalistiske kontormøbler, har vi det, du søger. Vores brede sortiment omfatter skriveborde, stole, opbevaringsløsninger og meget mere. Vi tilbyder produkter i forskellige prisklasser, så du kan finde noget, der passer til dit budget, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Skræddersyede indretningsløsninger

Vi forstår, at ikke to virksomheder er ens. Derfor tilbyder vi skræddersyede indretningsløsninger, der tager højde for din virksomheds unikke behov og stil. Vores erfarne salgskonsulenter og indretningsarkitekter arbejder tæt sammen med dig for at skabe den perfekte indretning. Her er, hvordan processen typisk forløber:

  1. Konsultation og behovsanalyse: Vores salgskonsulenter starter med at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov. Vi lytter til din vision, ønsker og mål for dit kontormiljø.

  2. Designforslag: Efter denne samtale udarbejder vi et designforslag, der kan omfatter skitser, farveforslag og forslag til møbler. Disse forslag kan danne rammen om den videre snak for at komme frem til den rigtige løsning for jer. 

  3. Visualisering: Vælger du at gå videre med vores forslag, kan du få visualiseringer af indretningen, så du kan få en mere realistisk fornemmelse af, hvordan dit domicil vil komme til at se ud.

  4. Levering og montering: Når aftalen er lavet og møblerne er klar til levering. Vil vores service- og chaufførteam sørger for, at alt bliver leveret og monteret korrekt, så din nye indretning er klar til brug på aftalte tidspunkt.

Service og kvalitet i højsædet

Kundetilfredshed er en høj prioritet hos jkOffice. Vi stræber altid efter at levere høj kvalitet i både produkter og service. Vores dedikerede team er klar til at hjælpe dig med alt fra valg af møbler til planlægning af din kontorindretning. Vi sørger for, at din oplevelse med os er problemfri fra start til slut.

Kontakt os i dag for at starte din rejse mod et bedre arbejdsmiljø med vores kontormøbler og skræddersyede indretningsløsninger. Lad os sammen skabe et kontor, hvor dine medarbejdere kan trives og inspireres til at gøre det de er bedst til.

Colliers

Hjælpe jer med en løsning der dækker jeres behov.

Efterskolen Helle

Poul Bang, har til Efterskolen Helle i flere omgange købt forskellige møbler hos jkOffice. Han har blandt andet købt, 1 SpaceCraft Heart mødebord, brugte designmøbler, samt nye kontormøbler.

SOHO/NOHO

Her fortæller Christian og Claus fra SOHO/NOHO om samarbejdet med jkOffice. Vi har siden 2009 leveret +600 arbejdspladser, samt genanvendt mange af deres tidligere møbler. SOHO/NOHO er nordens største kontorhotel. Stilen hos dem er kreativt og urbant. For at matche stillen valgte de bordplader med en synlig krydsfinér kant.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing