Nyhedsbrev

AiR Compete hæve-/sænkebord

Varenummer: 11557

Ny

 Danish Space Craft

We Make Space arkitekter har designet det innovative hæve-/sænkebord, som er en del af vores nye designlinje "Danish SpaceCraft". Bordet er skabt med særligt blik for foreningen af funktion og kreativitet. 

  • Innovativt design, som fremmer kreativ tænkning
  • Med overflade af naturmaterialet Linoleum 
  • Arkitekttegnede møbler med ergonomi i fokus
  • Odin stel med hæve-/sænkesystem fra Linak og intuitivt betjeningspanel (læs mere i teksten under billedet) 

Bordet består af en kerne af MDF, belagt med linoleum. Bordets særlige form gør, at det ikke kan stå forkert i lokalet, da det ikke har 90° vinkler. Man vælger frit hvordan bordets linjer skal følge lokalets. Det er derfor med til at skabe spændende rum, som giver plads til kreative og innovative tanker. 

Flere borde kan med fordel sammensættes - se billeder. 

Flere detaljer

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

6.995 ex. moms

8.744 inkl. moms )

Specifikationer

Længde: 105 cm.
Bredde: 70 cm
Pladeoverflade: Linoleum
Motor: Linak med 2 motorer
Løftekapacitet: 160 kg
Bordplade kerne MDF

Mere information

Det innovative hæve-/sænkebord

Formen gør en forskel på den måde, du organiserer dine bunker og dit arbejde ved bordet. En forskel på kontakten til dine kolleger, når flere borde sættes sammen. En forskel på indretningen og oplevelsen af et firkantet rum. Vælg mellem farver, der giver harmoni eller karakter. Med overflader i varmt og blødt linoleum – et biologisk nedbrydeligt naturmateriale, som tilpasser sig rummets temperatur. Hæve-/sænkefunktionen styres fra et intuitivt betjeningspanel, der husker på 4 højdeindstillinger, viser højden, som lyser rødt, når du har siddet ned for længe og via Bluetooth kommunikerer med en sundheds-app om din ergonomi. AiR kan udstyres med hjul og løsninger til optimal kabelføring.

Bordets mål

Bordets arbejdsflade svarer til et rektangulært bord på 160x80/90 cm, selvom bordets faktiske mål er helt anderledes. Bordets længste kant er bagkanten, som måler 105 cm, mens bordets længste diagonal måler 174 cm. Denne diagonal løber på tværs af bordet foran arbejdspladsen, imellem de to vinkler. Se billeder for yderligere forklaring af bordets mål. 

Samarbejdet mellem We Make Space og jkOffice

jkOffice og arkitekterne "We Make Space" har indgået et samarbejde med store møbelvisioner. Et samarbejde, der skal revolutionere den måde, vi tænker kontormøbler.

Dette har mundet ud i møbelserien ved navn "Danish SpaceCraft". En møbelserie med et stærkt funderet design, der tillader at man eksperimenterer og opfordrer brugeren til kreativ tænkning. 

Danish SpaceCraft består af en række forskellige kontormøbler, som alle er skabt udfra samme vision. Visionen bag møbelserien er, at skabe møbler, der kan meget mere end de klassiske kontormøbler. Og med dette fremme både produktivitet og ergonomi på arbejdspladsen.

Møbelseriens navn "Danish SpaceCraft" fortæller meget om, hvad møblerne kan og vil. Space kan både betyde plads og rum. At skabe rum (We make space) er helt centralt for disse møbler, som ikke bare skal være enkeltstående møbler, men danne hele strukturer i rummet og stå frem som pladsskabende. Samtidig rerfererer Space til fremtidens innovative teknologier, og arkitekterne bag møblerne kalder dette for "Ny Nodricsk SciFi", da møblerne både rummer det stramme og funktionelle nordiske design, men samtidig også bevæger sig væk fra det stramme, firkantede look, mange kontormøbler har. Herved eksperimenteres der med former og linjer, for ikke blot at skabe nye møbler, men for at skabe nye rum. 
Hvor "Space" ser fremad, refererer "Craft" bagud til arts and crafts bevægelsen, hvor de tgode håndværk og fokus på de æstetiske kvaliteter vægtes højt. 

Bryd ud af kassetænkning med de innovative kontormøbler fra den danske arkitektduo We Make Space.

Læs mere om AiR bordet og samarbejdet mellem jkOffice og We Make Space i AiR brochuren her. 

Borde med linoleumsoverflade

Linoleum er et naturmateriale, fremstillet af linolie, træmel og harpiks, hvilket gør materialet biologisk nedbrydeligt. Linoleum er et levende materiale, som tilpasser sig omgivelserne - for eksempel rummets temperatur. Det gør, at det er et behageligt materiale at sidde ved, da det føles varmt og blødt. Det er designet til hverdagsbrug, og fungerer lydabsorberende. Det er derfor meget oplagt til hæve-/sænkeborde, da det ikke blot er et smukt, naturligt materiale men også fremmer et sundt fysisk arbejdsmiljø. 

Intuitivt betjeningspanel

Det intuitive betjeningspanel til stel med Linak motor. Det unikke system gør det let at huske ergonomien på arbejdspladsen. 

Betjeningspanelet er designet uden knapper til hæve-/sænkesystemet. Det styres i stedet med et let vip op eller ned. Panelets display viser bordets højde i cm, og minder ved hjælp af farver om, hvornår det er tid til at rejse sig. Det er muligt at gemme op til fire foretrukne højder ,så bordet let kan indstille sig til den fortrukne sidde- eller ståhøjde.

Linak hæve-/sænkestel

Vores Odin / linak hæve-/sænkestel er vores topmodel indenfor stel. Stellet er drevet at to linak motorer, og kan løfte op til 160 kg.

Odin stellet fås i versioner med hhv. 2 og tre ledede ben. 

 - To leddet Odin stel har en vandring på 70-120 cm (50 cm)
 - Tre leddet Odin stel har en vandring på 64-129 cm (65 cm)

Tilbehør til AiR hæve-/sænkeborde

Til AiR hæve-/sænkeborde kan du tilkøbe en række forskellige tilbehør artikler, så du kan tilpasse bordet til dit individuelle behov. 

Nedenfor kan du læse om fordelene ved de forskellige former for tilbehør. 

Skab et fleksibelt arbejdsmiljø med hjul under AiR hæve-/sænkeborde

Et hjulsæt under hæve-/sænkebordet giver arbejdspladsen helt nye muligheder for at ændre arbejdsgrupper, skabe fleksible miljøer og nytænke arbejdsgangene i virksomheden. Hjulsættet kan låses, så bordet står fast når man ønsker dette, men giver en unik mulighed for omstilling. 

En kabelgennemføring giver dig mulighed for at få ledningerne væk fra bordet, uden at de skal løbe hen over bordet og ud over kanten. Med en kabelgennemføring kan du holde bordet pænt og ryddet, ved at ledningerne går direkte, fra for eksempel skærmen, ned under  bordpladen. Vi monterer kabelgennemføringen på forhold i bordpladen dér hvor du ønsker den placeret. 

En kabelbakke er en af de mest brugte måder til, at få styr på ledningerne fra bordet. Der går ofte ledninger fra for eksempel skærme, computermus, opladere m.v. henover skrivebordet, og for at undgår at disse ender i ét stort kaos under bordet kan man med fordel montere en kabelbakke. Med en kabelbakke kan man let holde styr på alle ledningerne under bordet, så de ikke ender med at ligge og flyde på gulvet. Til AiR hæve-/sænkebordet passer en kabelbakke på 74 cm. Vi anbefaler at man vælger kabelbakke i samme farve som bordets stel. 

Udvalgt til dig

11 andre varer i denne kategori