Nyhedsbrev
Stand up måtte
  • Stand up måtte
  • Stand up måtte
  • Stand up måtte

StandUp måtte

10667

Ny

Matting

Stand Up måtte til arbejdsstationen som fordeler kroppens vægt jævnt på fødderne og dermed aflaster kroppen og gør det mere behageligt at stå op i løbet af dagen.

  • Måler 77 x 53 cm
  • Fås i 3 farver
  • Blødt materiale
  • Aflaster kroppen ift. almindeligt underlag

Med tre forskellige farver finder du nemt den Stand Up måtte der passer bedst til netop dit kontor. Brug dit hæve-/sænkebord mere og få en bedre ergonomisk støtte når du står op ved skrivebordet.

Flere detaljer

Gratis fragt på webordre over 4.995 + moms

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

1.4941.494 inkl. moms 

Få en sundere hverdag

Det er vigtigt for mange mennesker at prøve at gøre hverdagen lidt sundere og en stand up måtte / ståmåtte er en god løsning hvis man ønsker at stå op mere i løbet af en arbejdsdag. Stand up ståmåtten giver et bedre og blødere underlag end bare at stå op på et hårdt gulv der hurtigt gør ondt i ben og fødder. 

Materiale og vedligeholdelse

Stand up måtten er stødarbsorberende og har en skridsikker overflade af polypropylen og underside af elastisk og blødt nitrilgummi.

Rengøring og vedligeholdelse af stand up måtten er let - man kan støvsuge eller blot aftørre med en klud med almindeligt rengøringsmiddel på.

Sæt gang i stå-op-marathon

Køb Stand Up måtter til alle medarbejdere og sæt gang i jeres helt egen marathon konkurrence over hvem der står op mest på hele kontoret. Ved hjælp af en smart webapplikation kan der holdes styr på hvor mange timer der bliver stået op og dermed også hvor mange ekstra kalorier der bliver forbrændt end havde man siddet ned. Den beregner også hvilken afstand det ville svare til i et fiktivt marathonløb i New York - se mere og opret jeres kontorhold på dette link - standupmarathon

Vi fører stand up måtterne i fire forskellige farver og vælger man f.eks. en rød eller blå er det også en nem måde at få lidt diskret farve ind på kontoret. 

Tilbehør tilHæve-/sænkeborde
ProduktkategoriDiverse