Nyhedsbrev

Herman Miller Aeron Chair - Graphite/Jade - Model B

Varenummer: 10661

Brugt

 Herman Miller

Brugt Herman Miller Aeron B kontorstol med forud og bagudtilt. Stolens ramme er i graphite (grå) plast og basen er lakeret i samme farve. Net-stoffet på ryglæn og sæde kaldes Pellicle/mesh og er i farven Jade Green. Stoffet er meget mørkegrøn og giver et diskret farvetwist til stolen.

  • Model B
  • Fuld udstyret med forud- og bagud tilt
  • Jade green mesh/Pellicle
  • Graphite stel/ramme
  • Sædehøjde: 44-62 cm.
  • Model: Classic
  • Vejl. nypris ca. 12.000 kr. + moms

Topmodel i eksklusivt design.

Denne stol er en kombination af den ypperste komfort og stilrent design. Vi anbefaler at tilkøbe lændestøtte for ekstra god komfort.

Flere detaljer

Lagerstatus: 17 stk.

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

4.195 ex. moms

5.244 inkl. moms )

5.195,00 ex. moms

-1.000,00

Mere information

Et velkendt design

Herman Miller er en anerkendt amerikansk møbelproducent, som siden 1923 har produceret møbler. De har blandt andet produceret for designere som Eames og Verner Panton.

Herman Miller’s Aeron stol er blandt andet set i James Bond - Casino royale, Big Bang Theory og House. Samtidig er stolen er vinder af "Design of the Decacade" kåret af Industrial Designers Society of America (IDSA) og repræsenteret i Museum of Modern Art's (MoMA) Hall of fame

Komfortabel og stilren

Aeron kontorstolen, produceret af Herman Miller, er blevet et designikon inden for kontormøbler. Den beviser, at det er muligt at kombinere praktisk og komfortabelt design med nutidens krav til arbejdsstationer samtidig med at stolen er stilren og pæn. Stolen blev designet af Bill Stumpf og Don Chadwick i 1994, og den er blevet en pioner inden for ergonomiske siddemøbler.

Stolen findes i tre størrelser – A (lille), B (medium) og C (Stor). Dette er B modellen, der passer til personer der vejer 60-145 kg.

 

Udvalgt til dig

30 andre varer i denne kategori

Download