Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter

Information

Kategorier

Liste over varer fra producent Backapp

Vi er officielle forhandlere af Backapps stole, og de indgår derfor i vores sortiment af nye møbler. 

Backapp er en producent af stole og balancebræt, som ønsker at skabe en hverdag med mere bevægelse. 

Målet med backapps møbler er, at skabe stole, som træner og styrker ryggen imens man sidder på dem. Man træner såledens sin core-muskulatur imens man sidder ned. 

 • Sid ned imens du træner
 • Styrk ryg, nakke og skuldre
 • Kom sygefraværet til livs

Balancebrættet tilfører en ekstra grad af træning når du står op ved dit hæve-/sænkebord. Brættet kan indstilles i sværhedsgrad, så det ikke bliver for svært at holde balancen, men stadig er udfordrere nok til at kroppen bliver sat i bevægelse. Denne gyldne mellemvej finder man, når kroppen laver mikrobevægelser for at holde balancen, samtidig med at det ikke forstyrrer arbejdet. 

Backapp stolen er udformet med et saddelformet sæde, som sikrer, at man sidder med ret ryg - også selvom der ikke er et ryglæn. Stolen hjælper dermed kroppen til ikke at falde sammen i løbet af arbejdsdagen. 

En ergonomisk kontorstol med dokumenterede effekter


To videnskabelige undersøgelser har vist, at man ved at sidde på Back App stolen opnår en mere korrekt siddepositur. Man kommer til at sidde mere ret i ryggen uden at anstrenge sig. Det er lettere at sidde med ret ryg på Backapp stolen, og dermed også muligt at sidde med ret ryg i længere tid uden støtte. 


Du kan træne din core-muskulatur blot ved at sidde på din stol.
Back App har dokumenterede effekter, som du kan drage nytte af i din hverdag. 


44% oplever, at de efter 6 måneder med en Back App stol ikke længere har hovedpine under og efter arbejde.
38% oplever, at de efter 6 måneder med en Back App stol er kommet smerter i nakke og skuldre til livs.
50 % oplever, at de efter 6 måneder med en Back App stol ikke længere har smerter i ryggen. 


God ergonomi er målet


God ergonomi på arbejdspladsen er en fordel for både medarbejdere og arbejdsgivere. God ergonomi kan være kilde til at opnå et bedre arbejdsmiljø, hvor sygefravær minimeres. 


At sidde på Back app stolen giver fordele for hele core-muskulaturen. Både ryg, nakke, skuldre og mave,muskler kommer i spil, når man sidder på saddelsædet uden ryglæn. Med en styrket core forebygger man arbejdsrelaterede skader, der kan opstå som kan opstå hvis man sidder forkert mange timer af gangen.


Med en Back App kontorstol opbygger du en stærkere core. Det tager tid at opbygge kroppen til at kunne sidde på en Back App stol. Man skal opbygge siddetiden stille og roligt - start for eksempel med et kvarter af gangen -  så kroppen lærer at sidde på stolen og får opbygget musklerne omkring rygmuskulaturen. Derfor er det vigtigt, at man ikke skifter direkte til fra en "normal" kontorstol til en Back App stol. Overgangsperioden er vigtig, så kroppen ikke overbelastes. 


 


Mere
 • Vis
 • Sort er lager..
  Backapp Smart kontorstol - balancestol
  999999

  Backapp Smart ergonomisk kontorstol også kaldet en balancestol, sæde betrukket med uld (Nordic Wool) eller Alcantara. Stolen holder kroppen i bevægelse, da fødderne hviler på fodpladen, mens kroppen balancerer på den centrale kugleCore muskulatur aktiveres Energiforbruget øges og blodomløbet forbedres. Hjulsæt kan tilkøbes for 2189,- ex moms. Fokus...

  6.244 kr. (inkl. moms)
  11582
  • 1+
 • Backapp Smart - Sort alcantara - sort stel - sort kugle
  999999

  Backapp Smart ergonomisk kontorstol med sortgrå stel, sæde betrukket med sort alcantara. Stolen holder kroppen i bevægelse, da fødderne hviler på fodpladen, mens kroppen balancerer på den centrale kugle.Siddehøjde: 59 - 81 cm  Sædemål: 47,2 x 38,1 cm (BxD)  Ø: 60,3 cm fod Du balancerer uden at tænke over det og bruger dermed flere muskelgrupper i...

  6.869 kr. (inkl. moms)
  11254
 • 2 stk.
  Backapp hjulsæt
  999999

  Opgrader din Backapp Smart stol med et hjulsæt, så den bliver mere mobil. Farver: sølvgrå eller sort Sorte hjul på begge Komforten ved det originale design bevares, men med ekstra mobilitet.

  2.736 kr. (inkl. moms)
  15103
 • Kort levering..
  Backapp Hipp kontorstol
  999999

  Backapps nyeste skud på stammen - Backapp Hipp er en ergonomisk kontorstol udført i genbrugsmaterialer. Højde: 65 - 91 cm  Sædebredde: 40 cm  Siddehøjde: 56 - 82 cm  Hvid, rød eller sort. Større plastdele er ISO 11469 mærket ❤ Over 90% af de dele, som anvendes i Backapp-stolene, fremstilles i SkandinavienStolen er med sæde i blødt fleksibelt...

  2.806 kr. (inkl. moms)
  13821
 • Backapp Hipp - Black grey
  999999

  Balancestol fra BackApp, velegnet til hjemmekontoret. Model Hipp som er fremstillet i genbrugsplastHøjde: 65 - 91 cm  Sædebredde: 40 cm  Siddehøjde: 56 - 82 cm  Større plastdele er ISO 11469 mærket ❤ Over 90% af de dele, som anvendes i Backapp-stolene, fremstilles i Skandinavien

  3.744 kr. (inkl. moms)
  13830
 • Backapp 360 balanceplade
  999999

  Back App 360 balanceplade til det aktive arbejdsmiljø.Mulighed for at balancere i alle retninger. Holder dig i bevægelse hele dagen. Graden af balancetræning kan justeres ved at dreje på Magic Ball. Lår, ryg og hofte musklerne trænes og styrkes og blodomløbet forbedres. Særdeles egnet til at kombinere med Back App stolen. 10 års garanti ❤ Plastdele i...

  1.636 kr. (inkl. moms)
  11256