EFG hæve-/sænkebord

Varenummer: 10483

Brugt

 EFG - Bondo

Hæve-/sænkebord fra EFG furniture i høj kvalitet. Pladen har en centerbue som gør bordet ergonomisk korrekt at arbejde ved.

  • 180x100 cm
  • Bordplade med centerbue.
  • Slagfast kerne af MDF
  • Overflade af ahornfinér
  • Gråt stel med 4 led.
  • Hæve-/sænkesystem fra Linak

Et lækkert bord klar til hurtig levering! Husk at du kan tilkøbe CPU-holder, rekvisitskuffe mv.

Flere detaljer

Lagerstatus: 48 stk.

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

1.995,00

Specifikationer

Bredde:180 cm
Dybde:100 cm
Pladeoverflade:Ahorn
Pladeform:Centerbue
Stel farveGrå

Mere information

Stort og praktisk hæve-/sænkebord fra EFG. Det perfekte skrivebord til dig der ønsker masser af plads at arbejde ved. Med dette bord får du plads til flere computerskærme samt papirarbejde, mapper osv.

Design og kvalitet

Et enkelt design hvor bordpladen er i lyst træ med pænt afrundede hjørner og en centerbue. Kanterne på bordpladen har en affaset finish på kanten som er lakeret med klar lak.

Stellet er ligeledes af høj kvalitet, med Linak hæve-/sænkesystem og hele 4 led i løftesøjlerne. Mellem de 2 søjler er en tværstang som stabiliserer stellet.

Farven på stellet er mørk grå med en metallisk shine. Fødderne er let afrundede i formen og har stilleskruer så de kan justeres til at stå vandret på ujævne underlag. Ser du stellet fra siden, stikker fødden længere fremad, end bagud.

Tilkøb til hæve-/sænkebordet

Vi anbefaler dig at tilkøbe praktisk tilbehør til blandt andet organisering af kabler og lignende. Vi kan tilbyde kabelbakke, rekvisitskuffe, cpu-holder, kabelgennemføring og meget mere fra både vores nye og brugte sortiment. Tag eventuel en snak med vores sælgere omkring dette, vi hjælper gerne med kyndig rådgivning.

Glem ikke tilbehøret

30 andre varer i denne kategori