Nyhedsbrev
Ring mig op!

Fra
Til
Time range is not valid

Producenter

Information

Kategorier

Liste over varer fra producent Klaessons

Klaessons har produceret møbler siden 1896, og har siden 2003 været en del af Kinnarps Group. Kerneværdierne for Klaessons er design, kvalitet og fleksibilitet hvilket afspejler sig i deres udvalg af siddemøbler, konferencemøbler samt tilbehør. 

Klaessons producerer både: 

 • Stole, lænestole, borde, sofaer, opbevaringsskabe m.m.

Find vores udvalg af brugte møbler fra Klaessons herunder og husk, at når du køber brugte møbler fra os, får du altid 2 års garanti.

Klaessons historie 


På Klaessons familieejede møbelfabrik i Fjugesta i Sverige, blev de første møbler produceret tilbage i 1896. Møblerne blev dengang lavet i hånden og bestod hovedsageligt af træstole. Siden da har rækkevidden ændret sig og kærligheden til træ ledsages nu af et skandinavisk designsprog. I begyndelsen af 90’erne blev Klaessons Design Team, bestående af syv designere med kærlighed til design, organiseret. Designerne kommer fra Danmark, Finlad og Sverige, og udgør tilsammen et stærkt team, som designer alt fra stole, lænestole, sofaer, borde og opbevaringsskabe. Møblerne kan findes over hele verden, lige fra Londons finansielle distrikt til Manhattan og Tokyo. 


Klaessons klassikere


Sofa- og bænkesystemtet Longo fra Klaessons kurver behageligt. Serien er designet til venteværelser, loungeområder og mødesteder, hvor komfort og behagelige siddepladser forventes. Udover komfort er Longo omhyggeligt designet med fokus på stilfuldt design i samspil med funktionalitet og kombinationsmuligheder. Kombination er nøgleordet for Longo serien, vis buede sofa- og bænkesektion giver et større udvalg af kombinations- og indretningsmuligheder og anvendelser. Derudover findes der også en række tilbehør til serien bl.a. borde, armlæn, sideborde m.m. som giver endnu flere muligheder for kombinationer med fælles designsprog. 


Designerne Lars Pettersson og Thomas Bernstrand har i samarbejde designet Mayflower serien for Klaessons, som er inspireret af prismens former. Serien er kendetegnet ved sin elegante prismatiske struktur, hvor der er tænkt over samspillet mellem områder, linjer, lys og skygge. Sædet er lavet af sprøjtestøbt plast med stålben i krom. Mayflower stoleserien er designet til nemt at kunne stables eller sammenkobles efter behov. Alt i alt en serie, hvor der er tænkt over alle detaljerne.

Mere
 • Vis
 • 2 stk.
  Puf - Metallic rød
  917134

  Smart lille puf i rødt metallic-stof. Den er polstret med et blødtmatreriale under det slidstærke stof, så den er behagelig at sidde på. Puffen er robust og står på fire ben der er i mat alu / silver.Metallic rød polstring Kan anvendes som siddepuf eller fodskammel Alu / silver ben og fødder H: 46 cm Ø: 60 cmFin, lille puf f.eks. til loungen...

  1.350 kr. (inkl. moms)
  10356
 • 4 stk.
  Klaessons Mayflower konferencestol - Sort polyester -...
  917121

  Prismeformet konferencestol fra Klaessons. Stolene har påmonteret pude på sædet som er ompolstret med sort polstring. Ryggen giver sig en smule, så man kan læne sig tilbage. Stolenes skal er i plast og benene i metal. Stolene er stabelbare.

  869 kr. (inkl. moms)
  9630
 • 1 stk.
  Klaessons Mayflower barstol - Sort
  917121

  Barstol med skal af sort plast, polstret sæde. Stolene er designet af Lars Pettersson og Thomas Bernstrand for Klaessons fra Mayflower serienStabelbar Fodstøtte Siddehøjde: 80 cmBarstolen er inspireret af prismeformen. Stolen er af plast, mens stellet er af forkromet metal. Fødderne er lavet af plast.

  1.351 kr. (inkl. moms)
  9631