Nyhedsbrev

Herman Miller Aeron Chair - Graphite/Black - Model B

Varenummer: 10057

Brugt

 Herman Miller

Brugt Herman Miller Aeron B Kontorstol. En topmodel i eksklusivt design, hvor den ypperste komfort bliver kombineret med stilrent design.

  • Model B
  • Bagud tilt
  • Lændestøtte kan tilkøbes
  • Behageligt sæde og ryglæn af sort mesh 
  • Stel/ramme  i farven Graphite
  • Sædehøjde: 44-62 cm
  • Model: Classic

Denne brugte Herman Miller Aeron har justerbare armlæn og ønsker du en ekstra høj komfort skal du tilkøbe lændestøtten.

Vejl. nypris ca. 12.000 kr. + moms

Flere detaljer

Lagerstatus: 3 stk.

10 års garanti på nyt. 2 år på brugt

5.295 ex. moms

6.619 inkl. moms )

Specifikationer

Farve Sort

Mere information

Et design ikon

Aeron kontorstolen, produceret af Herman Miller, er blevet et designikon inden for kontormøbler. Den beviser, at det er muligt at kombinere praktisk og komfortabelt design med nutidens krav til arbejdsstationer samtidig med at stolen er stilren og pæn. Stolen blev designet af Bill Stumpf og Don Chadwick i 1994, og den er blevet en pioner inden for ergonomiske siddemøbler.

Herman Miller’s Aeron stol er blandt andet set i James Bond - Casino royale, Big Bang Theory og House. Samtidig er stolen er vinder af "Design of the Decacade" kåret af Industrial Designers Society of America (IDSA) og repræsenteret i Museum of Modern Art's (MoMA) Hall of fame.

En anerkendt møbelproducent

Herman Miller er en anerkendt amerikansk møbelproducent, som siden 1923 har produceret møbler. De har blandt andet produceret for designere som Eames og Verner Panton.

Stolen findes i tre størrelser – A (lille), B (medium) og C (Stor). Dette er B modellen, der passer til personer der vejer 60-145 kg.

Udvalgt til dig

30 andre varer i denne kategori

Download